fbpx

Smart Leads

Google only loves you when everyone else loves you first.
— Wendy Piersall
Kom igång

Generera dina leads genom dialog med kunden.

Vi har tagit fram metoder för att ta fram varma leads till era säljare
Det finns olika sätt att generera leads online. Men det varmaste leadet kommer då kunden berättar sina behov eller visar intresse. Tänk dig att du står i en butik på stan. Säljaren kommer fram och du beskriver vad du är ute efter. Efter att ha lyssnat på dig, kommer säljaren med ett förslag på vad du ska köpa. Det blir en affär nästintill omedelbart.
Vad är motsvarigheten till ovanstående, online?
Vi introdcerar nu Smart Leads i Sverige. Både för B2B och B2C. Våra smart leads genereras genom en dialog med kunden där relevant produktförslag kan skickas direkt till kunden. Det kallar vi smart!
”Varmare leads än mitt under dagen i Sahara-ökenen. -Citat från nöjd kund”
En av våra kunder hade länge letat efter varma leads till sina säljare. Kunden hade jobbat med flertalet olika marknadsaktiviteter och verktyg, utan kostnadseffktiva framgångar. 

När vi kom i kontakt med kunden var uppgiften tydlig. Hitta varma leads på ett kostnadseffektivt sätt. Vi löste veganbiffen relativt enkelt med Smart Leads!
Automatisk prospektering. Effektivare. Billigare. Bättre.
Tjugofyra timmar om dygnet. Årets alla dagar. Oavsett enhet. Du kommer finnas med kunden och vara redo att prospektera. Era smart leads kommer ställa relevanta frågor för att identifiera den relevanta produkten som er potentiella kund är ute efter. Smart!
Ehandel. Restaraurang eller konsultverksamhet? Smart leads fungerar för alla.
Ja, Smart leads fungerar verkligen för alla. Systemet går ut på att föra en autuomatiserad dialog med kunden för att möjliggöra en försäljning. Smart!

Ladda ner presentationsmaterial för denna tjänst

LADDA NER PDF
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram