fbpx

Sökmotormarknadsföring

Google only loves you when everyone else loves you first.
— Wendy Piersall
Kom igång

Kom igång med era sökordskampanjer.

Det har aldrig varit enklare att skapa kostnadseffektiva kampanjer.
Om du letar efter information om hur du skapar en framgångsrik SEM-kampanj kan du lätt avskräckas av hur många saker du ska lära dig. Vi har tagit fram 100tals framgångsrika marknadsföringskampanjer. Låt oss hjälpa er.
Låt oss bygga kampanjerna. Vi ser till så de konverterar.
SEM är en viktig konverteringsdel för marknadsföringskampanjer. Anledningen är att betalda annonser ofta är kopplade till konverterande landningssidor eller försäljningssidor. Organiska resultat kopplas normalt inte till landningssidor, som betalda annonser ofta gör. Med detta i åtanke kan SEO stödja varumärkeskännedom och toppen av säljtunneln, medan betalda annonser verkligen kan fokusera på ett visst mål och till slut konverteringar.

Ta redan på varför kunden inte slutförde sitt köp. Åtgärda. Sälj.

Smarta tilläggspaket för att öka konverteringen.

Vi har tagit fram strategier för att fånga upp de personerna som har varit inne på er hemsida. Vi ni veta hur detta fungerar så är ni välkomna att kontakta oss. 

Olika typer av sökmotorannonsering

Söknätverket Google ads
Vad är AdWords? Google Ads, även känt som Google AdWords är Googles annonseringssystem där annonsörer bjuder på vissa sökord för att deras annonser ska visas i Googles sökresultat. Eftersom annonsörer måste betala för dessa klick tjänar Google pengar från sökningen. Det finns massvis med viktiga faktorer såsom kvalitetsresultat och kostnad per klick som du borde lära dig här.
Displaynätverket google ads
Googles Display-nätverk eller GDN är ett mycket stort nätverk av webbplatser som tillåter Google att placera visningsannonser, som når över 90% av alla Internet-användare. Annonsörer tycker i allmänhet att klick på Display-nätverket är billigare än de i söknätverket. Och beroende på dina inriktningsmetoder kan CTR:erna vara höga och CPA:n är låga.
Bing Ads
Bing, som ägs av Microsoft, har tre sökmotorer - Bing, Yahoo och AOL - så när du annonserar på en plattform syns din annons faktiskt på alla tre. Detta öppnar kampanjer för besökare på alla Bing, Yahoo och AOL ägda och drivna webbplatser, samt olika partnerwebbplatser.
Behöver ni hjälp?
Hittade
ni
vad
ni
sökte?
Kontakta oss
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram