fbpx

Chatbot Marketing

It is not enough to do your best; you must know what to do, and then do your best.— Wendy Piersall
Kom igång

Hur kan en chatbot hjälpa er marknadsföring

Chatbot marketing gör dina virala kampanjer till kunder.
För några år sedan handlade digital marknadsföring och försäljning om att erbjuda något intressant på hemsidan för att få in nyhetsbrevs prenumeranter. Resultaten var initialt väldigt bra men har på senare tid börjat dala.

En annan strategi som länge varit effektiv är att skapa så stor följarskara som möjligt på Facebook och Instagram. Resultaten har varit bra, fram tills att Facebook ändrade om sin algoritm. Numera når du ut till 1-2% av din totala följarskara. Alltså behövs något nytt.

Vi introducerar Chatbot marketing, det senaste inom marknadsföring. Med upp till 95% open-rate inom en timme och över tio procent i click rate inom en timme, är vår nya tjänst oslagbar. Vi hjälper dig att etablera virala kampanjer där dina likes blir aktiva nyhetsbrevprenumeranter.

Glöm dagens chatbottar. Det är inte det som ger resultat.

Dagens chatbottar som inte ger kunden något mervärde. Chatbottar som finns på marknaden i dagsläget påminner om en förinspelad kundtjänst där slutkunden trycker sig vidare för att tala med en fysisk person.

Våra botar är skapade med en röd tråd och tanke, som gör att slutkunden konverterar. Se vår chatbot som en ny medarbetare som marknadsför era produkter och tjänster till 5000 personer samtidigt. Eller 10000 personer. Antalet är obegränsat.
Glöm likes. Messenger är det nya sättet att rekrytera kunder.
Vi kombinerar vår kunskap om sociala medier annonsering för att hitta den rätta målgruppen som är intresserade av era produkter och tjänster. Det spelar ingen roll om ni är en restaurang eller e-handel som säljer fiskprodukter. Vi hittar den rätta målgruppen.

Istället för att fokusera på att få in så många likes som möjligt på kampanjen, fokuserar vi på att få in så mycket försäljning som möjligt.


Sveriges första och enda online byrå med chatbot.

Vi är Sveriges första och enda byrå som arbetar med chatbot. Vi skapar hela boten, det kreativa materialet samt modellen för att ni ska uppnå ert syfte.

Chatbot kan användas inom alla bolag, här kommer exempel på användningsområden:
-Nya kunder till den lokala restaurangen
-Utökad leadsdatabas till onlineverksamhet
-Förlänga dina kunders abonnemang
-Svara på frågor från kunder i ett automatiserat flöde
-Ökad kundlojalitet med snabba svar
-Svar på öpettider, aktuellt saldo i varulager mm.
-Allmänna frågor om frakt och retur samt leveransstatuus

…Användningsområdena är oändliga. Låt oss hjälpa dig att skräddarsy en bot och kampanj åt dig. Hör av dig till oss.

Allting sker automatiskt, utan att du ens lyfter ett finger.
Så, som du kan förstå, kan det vara ett bra sätt att automatisera dina försäljning, sätta upp tunnlar och konvertera dem till kunder.
Det låter för bra för att vara sant?
Det är det inte!  Och du kan också göra det. Använda Facebook messenger är det bästa sättet att komma igång av två anledningar:

1) Facebook har det högsta antalet publik bland alla sociala medier

2) Facebook bidrar aktivt till ökningen av messengers utbud. Facebook har lanserat verktyg som personer kan använda för att skapa botupplevelser som verkligen tar engagemang till nästa nivå.

Vi bygger chatbottar som genererar kunder.

FACEBOOK chatbottar
Det finns många sätt att bygga chatbottar på och vi har beprövade sätt att bygga effektiva chatbottar som ökar er konvertering. Vi följer upp besökare som kommer in på er hemsida och får dem till att bli köpare genom att föra dialog med dem via en chatbot.

Behöver ni hjälp med chatbottar? Kontakta oss så hjälper vi er komma igång.

Ladda ner presentationsmaterial för denna tjänst

LADDA NER PDF
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram